Ce se întămplă după moarte? Mărturiile oamenilor care s-au aflat în moarte clinică

Până în prezent cercetătorii nu au reușit să descopere un răspuns clar la această întrebare. Însă pe rețeaua socială Reddit, mai multi oameni care au fost în moarte clinică și-au exprimat trăirile din acel moment.

Pe rețeaua socială Reddit, au fost rugați toti utilizatorii care s-au aflat în moarte clinică să-și povestească experiența.

,,Mă aflam în timpul unei angiografii, eram treaz, priveam ecranul şi vorbeam cu medicul. Din senin a început să se audă o alarmă, iar doctorii s-au panicat. Am început să văd în ceaţă apoi totul s-a întunecat în jur. Următorul lucru pe care l-am făcut a fost să deschid ochii şi l-am auzit pe medic spunând ,,Am reuşit să-l resuscităm,” spune unul dintre utilizatori.

,,Mă aflam în faţa unui pereţe uriaş de lumină Se extindea în sus în jos şi în lateral. Următoarea amintire pe care o am este atunci când m-am trezit în spital,” spune un utilizator.

,,Am rememorat momentul în care am fost transportat cu ambulanţa către spital. Stăteam în picioare, în ambulanţă şi mă uitam la mine,” afirmă un alt utilizator.

Având în vedere dezvoltarea tehnologiei din ultimii ani, experţii consideră că în cele din urmă vor putea afla ce se află după moarte.

Fizicianul Sam Parnia a studiat diverse experiențe ale oamenilor care au avut atacuri de cord și a descoperit că jumătate dintre persoanele analizate au rămas conștiente câteva minute după ce medicii i-au declarat ca fiind în moarte clinică.

Postari asemanatoare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.